Registerutdrag

Vi är alltid öppna och transparenta med hur vi behandlar dina personuppgifter. För information hur vi behandlar personuppgifter för patienter, arbetssökande och tidigare anställda, vänligen se länkar under ”Hur påverkar det dig”.

Om du är intresserad av att ta del av journalutdrag, vänligen vänd dig då direkt till de vårdenheter du besökt för att ta del av dessa uppgifter.

Om du är intresserad av andra uppgifter som Praktikertjänst kan ha om dig, skriv då ut och fyll i registerutdragsformuläret som finns bifogat nedan. Lämna sedan in det ifyllda formuläret i receptionen på Praktikertjänsts kontor på Adolf Fredriks Kyrkogata 9B i Stockholm, vänligen medtag legitimation. Ring oss på 010-128 00 00 för receptionens öppettider.

Ladda ner blankett för registerutdrag.

Du kan också skicka in registerutdragsformuläret med vanlig post till Praktikertjänsts kontor. Du måste då skicka med en kopia på din legitimation. Skriv då på kuvertet:

Praktikertjänst
Attention: Registerutdragsbegäran
Adolf Fredriks Kyrkogata 9B
111 37, Stockholm

Ditt registerutdrag kommer sedan att delas med dig i person i receptionen mot uppvisande av legitimation. Ett meddelande skickas till din e-postadress när registerutdraget är redo för upphämtning. Om du föredrar att ta del av ditt registerutdrag med rekommenderat brev kan du fylla i det i formuläret, men du måste då ange din hemadress.