en bild

Välkommen till mottagningen för graviditetsultraljud

Välkommen till mottagningen för graviditetsultraljud

Hitta till våra mottagningar för graviditetsultraljud

Klicka på respektive enhet nedan för att se karta

Odenplan  

Kungsholmen

Corona/Covid-19:

Om du har feber eller luftvägsbesvär besök ej våra mottagningar, kontakta oss för ombokning på 08-58710199.

När du kommer till ditt besök skall du inte ta med någon anhörig. Detta för att minska risken för spridning av Coronaviruset och skydda patienter och medarbetare, enligt riktlinjer från regionen. Vi vet inte hur länge ovanstående kommer att gälla och vi har den största förståelse för hur detta kan upplevas. 

Anhöriga kan närvara via FaceTime och vi bjuder på digitala bilder.

Har du symtom kan du boka ett covid test via 1177, klicka här för att läsa mer.

 

Här utför vi ultraljud vid graviditet samt fosterdiagnostiska prover.

Drop In mottagning i graviditetsvecka 41+0 för överburenhetskontroll vardagar kl. 11.00 på våra mottagningar på Odenplan och Kungsholmen.

Ingen tidbokning.

Till ultraljudsenheten kan du komma på remiss från mödravården eller som privatbetalande

Alla barnmorskemottagningar och förlossningskliniker i Stockholm kan skicka remiss till UltraGyn för graviditetsultraljud. Alla dessa ultraljud utförs av specialistutbildade barnmorskor och läkare med lång erfarenhet.
Graviditetsutraljud på remiss är kostnadsfritt.

Just nu är det väldigt stor efterfrågan på vår mottagning därför kan vi  kan vi enbart erbjuda ultraljud utan remiss i mån av tid, se prislista.

Om du inte kan komma till ett planerat besök måste du berätta det senast 24 timmar före den bokade tiden. Annars får du betala en avgift på 400 kr för uteblivet besök (att du inte kom på ditt besök). Du betalar en avgift för uteblivet besök även om besöket hade varit avgiftsfritt. 
Detta gäller besök under graviditet.

Under kontorstid (08.00-16.30) finns läkare med specialistkunskap i fosterdiagnostik och graviditetsultraljud tillgängliga. Om barnmorskan finner något avvikande i samband med ultraljudsundersökningen kommer du att erbjudas tid hos läkare inom 24 timmar närmast vardag.

Du kan kontakta oss via 1177.se

På 1177.se kan du logga in med Bank-ID, där hittar du våra mottagningar och kan se vilka e-tjänster respektive mottagning har aktiverade. Det kan bland annat vara avboka tid, receptförnyelse, har min remiss kommit fram, kontakta mig.

Klicka här