en bild

Välkommen till gynekologmottagningen

Välkommen till gynekologmottagningen

 På våra gynekologmottagningar på Läkarhuset Odenplan och på Sophiahemmet tar vi hand om kvinnor med gynekologiska sjukdomar och besvär.

I sommar från och med 22/6 till och med 9/8 har vi begränsade möjligheter att erbjuda tider till våra gynekologer. 

Mottagningen på Sophiahemmet är stängd under perioden 1/7 till och med 9/8 men finns tillgänglig på telefon under den perioden. Gynekologmottagningen på Odenplan håller öppet hela sommaren. 

För rådgivning hänvisar vi till 1177.

Via 1177 kan du också få hjälp med att hitta en gynekolog. 

För akuta gynekologiska besvär hänvisar vi till gyn.akuten på Danderyds Sjukhus, Södersjukhuset eller Karolinska Sjukhuset Huddinge.

 

Det här utreder vi

Hos oss utreder vi och behandlar gynekologiska sjukdomar och besvär såsom klimakterieproblem, framfall, PCOS, blödningsstörningar, inkontinens, smärttillstånd och cellförändringar på livmodertappen.

Vi utför även utredningar kring barnlöshet eller upprepade missfall.

Har du varit patient hos oss tidigare försöker vi om möjligt erbjuda en tid hos samma doktor. Går inte det, försöker vi ge en tid till annan doktor på någon av våra enheter, Odenplan eller Sophiahemmet. Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Alla läkare hos oss har specialistkompetens.

Receptförnyelse
Patienter som är kända på mottagningen kan via 1177.se e-tjänster förnya recept på sina stående mediciner enl. överenskommelse med läkare.

Behöver du få preventivmedel förskrivet, ta prov för sexuellt överförda infektioner eller ta gynekologiskt cellprov kan du kontakta Barnmorskemottagningen på Odenplan . 

 

Du kan kontakta oss via 1177.se

På 1177.se kan du logga in med Bank-ID, där hittar du våra mottagningar och kan se vilka e-tjänster respektive mottagning har aktiverade. Det kan bland annat vara boka/omboka/avboka tid, receptförnyelse, har min remiss kommit fram, kontakta mig.

Klicka här